dimarts, 29 d’abril del 2008

JORNADES PER UN CASAL AUTOGESTIONAT DE JOVES.

El proper 11 de maig, diumenge, la Plataforma per un Casal Autogestionat de Joves convoca les seves primeres jornades al carrerò de la sardana (darrera el mercat). Aquestes jornades seran molt importants ja que celebrarem l’assemblea general constituent en qual s’aprovarà cada un dels apartats del projecte, es definirà la figura del soci, es votaran els tres càrrecs de responsabilitats (coordinador, tresorer, secretari) i es decidirà la nostra adhesió a l'Associació de Casals de Joves de Catalunya (http://www.casaldejoves.org/). Aquesta serà una assemblea oberta a totes les persones entre 14 i 30 anys amb ganes de participar i prendre part d’aquest projecte. Desprès de l’assemblea hi haurà un sopar de carmanyola i un concertet amb grups emergents com APA TU i LA TERRASSETA DE PREIXENTS! Desprès del concert el Ciutadellenc Punxa Discos Safreig farà un fitúrin amb el Molinenc PD Temaçus... Tota una festa on tot el poble n’és convidat!L'horari serà el següent:
18:00 Assamblea Gereral Constituent.
21:00 Sopar de Carmanyola a la fresca.
22:00 Concertillu.
Així doncs, des de la Plataforma per un Casal Autogestionat de Joves (PlaCAJ) us volem animar a tots aquells joves motivats i amb ganes de participació a prendre part d’aquest projecte i participar d’aquestes jornades constituents. Tota la informació sobre l’assamblea i com participar-hi us la oferim a continuació:

ASSAMBLEA GENERAL CONSTITUENT -18:00 Carrer d'Abaix-Plaça del Mercat-

Per participar de l’assamblea general constituent del Casal Autogestionat de Joves de Molins cal tenir entre 14 i 30 anys. Per optar a modificar el projecte cal enviar una esmena. Una esmena és una proposta de modificació d’algun punt concret del projecte que serà votada per tota l’assemblea. Les esmenes s’han d’enviar a placajmolins@gmail.com fins el dia 10 de maig a les 18 hores per què tothom se les pugui llegir i elaborar-ne un criteri. Si vols rebre totes les esmenes siusplau envia un mail a placajmolins@gmail.com.

L’ordre del dia de l’assemblea serà el següent:
1. Presentació del projecte
2. Aprovació per punts.
a. Llegim el punt.

b.Presentem esmenes.
c.Torn de paraules tancat.

d.Votem esmenes.
e.Votem punt.
3.Presentació de Casals de Joves de Catalunya i votació de la nostra adhesió.
4.Votació de les figures de responsabilitats.
5. Aprovació final.

Totes les decisions seran aprovades per majoria simple.
Si teniu qualsevol dubte, siusplau, feu-nos ho saber a placajmolins@gmail.com.