dimarts, 17 de juny del 2008

1a REVETLLA POPULAR DE SANT JOAN

Sant Joan està al caure!! Des de la Plataforma per un Casal Autogestionat de Joves volem recuperar una revetlla ben popular per la nostra vila! Una revetlla amb sopar, coca, cava, un bingo popular o quinta, una foguera plena de guspires, gralles, bèsties, música festivalera, llumets de colors... bé, tota una nit on els protagonista són el foc i la festa! Volem que aquesta sigui una revetlla on hi pugui participar tothom, un punt de trobada de petits, grans i joves de tots els colors! Animeu-vos i veniu a celebrar amb tots nosaltres la revetlla a la fresca de la plaça de l’església!

El sopar és a les nou del vespre i els tiquets valen 7€ i els pots comparar al Barba, al Margarit o al Comerç Just.

Per qualsevol dubte contacteu amb nosaltres a placajmolins@gmail.com.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pregunta:
Perquè poseu l'escut de la vila de cap per avall? Que voleu fer boicot als molinencs o alguna cosa així?

Salut!

Anònim ha dit...

Però si els de la plataforma també són molinencs... Com vols que es vulguin fer boicot a si mateixos?
Em sembla que vol expressar el fet que a Molins hi ha coses que encara es poden millorar i que, més enllà de l'autocomplaença, cal fer una mica d'autocrítica amb la situació de la vila.
i com que no signes, jo tampoc.

Anònim ha dit...

Com és que hi ha gent amb tantes ganes de sembrar zitzània? Com a mínim tingueu la valentia de signar. No ho dic pas per “l’anònim 2” que penso que ha contestat de manera molt clara i concisa les dues preguntes plantejades anteriorment. Moltes gràcies anònim 2!

Manel.