dilluns, 24 de març del 2008

PLATAFORMA PER UN CASAL AUTOGESTIONAT DE JOVES

La Plataforma per un Casal Autogestionat de Joves vol aglutinar a totes aquelles persones, entitats i col·lectius juvenils que estan treballant per transformar i millorar la realitat de Molins de Rei. Aquesta nova plataforma vol ser una crida a tots aquells joves que penseu que la potent activitat juvenil i associativa del poble, d’una vegada per totes, es mereix un espai en condicions que ens representi i ens permeti desenvolupar adequadament les nostres iniciatives i projectes de manera autònoma.

Volem unir la imaginació i la força de treball dels joves en un procés unitari d’acció reivindicativa per aconseguir quelcom que es porta exigint al poble des de ja fa molts anys: un casal jove autogestionat.

Volem que aquest sigui un moviment actiu i participatiu, volem que l’acció i la presència al carrer estiguin a l’ordre del dia, volem sumar la nostra imaginació i força de treball per crear, lluitar, canviar, fer, somiar, transformar...

Per això us convidem a totes i tots els joves molinencs i entitats juvenils a participar d'aquest projecte! (Per qualsevol dubte: placajmolins@gmail.com)

Imaginació + força de treball = transformació social.